IMG_20220414_195953

Cursussen

Er worden in de gemeente diverse cursussen aangeboden.

Alpha Cursus

Januari 2024 start een nieuwe Alpha. Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

Start in januari 2024, elke woensdagavond 12 weken lang, 18.30 – 21.30 uur (we beginnen met een maaltijd).

Interesse? Neem contact op met Berber Vlieg, berber.vlieg@gmail.com

Doopcursus

In het najaar en voorjaar vinden er twee doopinformatieavonden plaats. Tijdens de avonden ontvang je achtergrond info zoals wat de kenmerken van het baptisme zijn, waar nu de verschillen liggen tussen de kinder- en geloofsdoop, wat de doop betekent en wat er nu ín de doopplechtigheid gebeurt. Er zal voldoende tijd ingeruimd worden voor vragenbeantwoording. Interesse? Neem contact op met ds. Bennie Kooistra (voorganger@baptistenhengelo.nl).

Gavencursus

Ben jij benieuwd welke gave(n) de Heilige Geest aan jou heeft gegeven? Het is niet altijd gemakkelijk om daar achter te komen. Waar ben jij goed in? Wat past bij jou? Waar ligt je passie? In de gavencursus gaan we op zoek naar je verlangen, je gaven en je persoonlijke stijl. De gavencursus is een ontdekkingsreis! Doe je mee? Start voorjaar 2024

Interesse? Neem contact op Henk Vlieg, h.p.vlieg@gmail.com of ds. Bennie Kooistra (voorganger@baptistenhengelo.nl).

Vrouwenbijbelstudie

Ontmoeten. Ontdekken. Openstellen. Delen. Relaties. Edith van der Deen leidt de aansprekende Vrouwen Bijbelstudie. Verlang jij er ook zo naar om meer tijd met God te hebben en diepgaande gesprekken te voeren met andere gelovige vrouwen? De studie is een unieke combinatie van zelfstudie, thuisvideo's en groepsbespreking met materiaal van de bijbellerares Joyce Meyer. Start op 12 september, dinsdag om de week, 19.45 – 21.45 uur.

Interesse? Neem contact op met Edith van der Deen, evddeen@gmail.com