IMG_20220414_195953

Connectgroepen

Naast de gewone huiskringen zijn er ook een aantal kringen die voor een specifieke doelgroep gericht zijn.

Millennial Challenge

Zo'n 12 jonge mensen in de leeftijd van 25-45 jaar komt 1x per maand samen. We beginnen met samen eten, en daarna hebben we geloofsgesprek rond een thema. Wij doen als gemeente mee met een Millennial pilot van het Baptistenseminarium; 10 dinsdagavonden gedurende het jaar, van 18.00-21.00 uur. Start op dinsdagavond 12 september, 18.00 - 21.00 uur, maandelijks.

Interesse? Neem contact op met Natascha Nijkamp, nataschanijkamp@home.nl of Tessa de Veen, tessadeveen@gmail.com

Preekvoorbereiding

Elke donderdag van 19:30 - 20:30 uur komt er in ons kerkgebouw aan de Oldenzaalsestraat een groep samen om het tekstgedeelte te bespreken waar de voorganger de komende zondag over zal preken. Het is altijd weer een inspirerend uur vol onverwachte ontdekkingen uit de Schrift. De preekvoorbereiding wordt geleid door Eric Burgers, Harry Blenkers of ds. Bennie Kooistra.

Jeugd van vroeger

Iedere laatste dinsdag van de maand komt een grote groep ‘ouderen met een jeugdig hart’ bij elkaar. Er is een divers programma. Start op dinsdag 26 september. De bijeenkomsten worden maandelijks gehouden van 15.00 – 17.00 uur. Interesse? Neem dan contact op met Peter Blankestijn (peter.bka@gmail.com) of Karin Zoer (kfzoer@gmail.com).

Proat veur Kearl's

Zo’n 4x per jaar komt een groep mannen op zaterdagochtend of een avond bij elkaar. In september, november, februari/maart en april/mei. Doel is contact, ontmoeting, gezelligheid en verbinding, met elke keer een programma. Interesse? Neem contact op met Robert Franke (robertfranke8@gmail.com).

Singers

Een keer in de maand op een wisselende avond komt een groep mannen en vrouwen bij elkaar met een gedeelde passie: zingen! Houd jij van zingen en houd jij van de ontmoeting met mensen rondom dezelfde passie, dan is deze connectgroep zeker iets voor jou. Interesse? Neem contact op met Hanneke Dullaart (hdullaart@home.nl).