dopen

Doopcursus

  • Apr 15, 2024 09:41
  • BGH

Hartelijk welkom bij de doopcursus op 24 april en 8 mei.

Doopcursus 24 april en 8 mei 20.00 - 22.00

Op woensdagavond 24 april en woensdagavond 8 mei zullen er 2 cursusavonden zijn over de doop. Tijdens de avonden schets ik wat achtergrondinformatie zoals: Wat zijn de kenmerken en identiteit van het baptisme? Waar liggen nu de verschillen liggen tussen de kinder- en geloofsdoop? Wat betekent de doop en wat gebeurt er nu ín de doopplechtigheid? Samen gaan we de Bijbelteksten over de doop bestuderen. Er zal voldoende tijd ingeruimd worden voor beantwoording van vragen en gesprek. Voor wie zijn deze avonden bedoeld? Voor hen die de doop overwegen; Voor hen die pasgeleden gedoopt zijn; Voor hen die al langer geleden gedoopt zijn; Voor hen die worstelen met de doop of er vragen over hebben. Is je interesse gewekt? Geef je dan zo gauw mogelijk op bij ds. Bennie Kooistra (voorganger@baptistenhengelo.nl, 06-12612031).

Van harte welkom!

Terug naar overzicht