IMG_20220414_195953

Sam's kledingactie

  • Mar 12, 2024 19:15
  • BGH

Uw kleding geeft toekomst, inzamelactie kleding en schoenen voor versterking basisonderwijs Ethiopie.

Uw kleding geeft toekomst

Op zaterdag 6 april a.s. kunt u in Hengelo kleding en schoenen inleveren bij de Franciscuskerk (Berfloplein 18), de Mor Auginkerk (Castorweg 2), de Thaborkerk (Gerrit Peuscherstraat 1), de St. Jansschool (Oude Postweg 55-57) en de Raphaël-Exoduskerk (Mozartlaan 139-A).

De vrijwilligers zijn van 10.00 tot 12.00 uur aanwezig om de goederen in ontvangst te nemen.

Uw donatie komt ten goede aan het onderwijsproject van Cordaid in het Shabee Sombo district (Ethiopië).

Sam kind 1

Onderwijs is het machtigste wapen dat je kunt gebruiken om de wereld te veranderen, het biedt toekomst.

Het krijgen van kwalitatief goed onderwijs is de beste manier om mensen uit extreme armoede te helpen. Kinderen die onderwijs krijgen kunnen hun eigen leven, maar ook dat van hun kinderen, aanzienlijk verbeteren. Ze krijgen zicht op het creëren van een betere toekomst en te ontsnappen aan de armoedecirkel. Met uw donatie keren we het tij voor deze kinderen en kunnen we in het Shabee Sombo district kinderen kwalitatief goed onderwijs bieden en hoop geven op een betere toekomst.

Sam kind 2

“Inzamelacties in uw regio zijn werkelijk onmisbaar. Mogen wij ook dit voorjaar weer op uw hulp rekenen?”

Wat mag u allemaal inleveren?

Om bovenstaande doelstelling te bereiken, mag u behalve uw donatie van kleding en schoenen ook speelgoed, knuffels en huishoudtextiel in de vorm van dekbedovertrekken (graag compleet met kussenslopen), lakens, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, washandjes en zakdoeken inleveren. Graag separaat van de kleding verpakt in een gesloten plastic zak. Onze vrijwilligers nemen geen gordijnen, vloerbedekking, tuinkussens en tafelkleden aan.

Aanvullende informatie

Wilt u meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie of wilt u misschien zelf als vrijwilliger aan de slag?

Kijkt u dan eens op onze website of neem contact met ons op!

Telefoon: 088-2080100

Terug naar overzicht