Jeruzalem vanaf de Olijfberg

Najaarsreis naar Israël: 30 oktober-8 november 2023

  • May 11, 2023 22:54
  • BGH

De oorspronkelijk in maart 2023 geplande reis gaat niet door, maar in oktober/november 2023 is er opnieuw een kans om onder leiding van Jan-Martin Berghuis naar Israel te gaan.

Najaarsreis naar Israël: 30 oktober-8 november 2023

Altijd al een keer naar Israël gewild? Of: heb je de smaak te pakken en wil je nog een keer? Van 30 oktober-8 november 2023 organiseert Jan-Martin Berghuis (interim-voorganger Hengelo 2014-2017) samen met zijn vrouw Els een reis naar Israël. De eerder aangekondigde reis van maart ’23 kon helaas niet doorgaan.

In deze 10-daagse reis trekken we van het noorden via Jeruzalem richting het zuiden. Proeven aan natuur, cultuur, geschiedenis en geestelijk leven. In dit land gebeurde het evangelie van Jezus Christus en leefden de aartsvaders. Met open bijbel en open ogen gaan we daarvan zien. Met afzonderlijk extra wandeltochten voor de wandelliefhebbers; voor anderen is er op die momenten een parallel programma. Van alle deelnemers worden ‘goede benen’ en dito gezondheid gevraagd. Reissom: €2.595 (all-in).

Belangstelling, meer info, of aanmelding? Neem contact met Jan-Martin Berghuis voor het uitgebreide reisprogramma, je vragen of om je aan te melden. Aanmelding bij voorkeur vòòr 1 april (vanwege reservering vliegtuigstoelen), daarna is het tot 1 juli ook nog mogelijk.

Informatie-avond: op verzoek kunnen wij op locatie een informatie-avond organiseren (vraag het ons gerust). Graag presenteren we de reis en is er ruimte voor al je vragen.

Jan-Martin & Els Berghuis (Wolfheze), tel. 06-37335484, email jmberghuis@getijde119.nl

Terug naar overzicht