Alpha voorjaar 2023

Alphacursus gaat weer van start!

  • Nov 30, 2022 14:07
  • BGH

𝙄𝙨 𝙚𝙧 𝙢𝙚𝙚𝙧?

𝙒𝙖𝙩 𝙞𝙨 𝘼𝙡𝙥𝙝𝙖? Op Alpha ontdek je de basis van het christelijk geloof op een laagdrempelige en gezellige manier. Elke Alpha-bijeenkomst bestaat uit drie onderdelen: eten, een inleiding en een kleine groep. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. In Nederland zijn dat er al ruim 325.000!

𝙑𝙤𝙤𝙧 𝙬𝙞𝙚? Alpha is voor iedereen! Het is de plek waar je jezelf mag zijn. De plek waar je alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent. En bovenal: de plek waar alle verhalen samenkomen. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

𝙒𝙖𝙖𝙧𝙤𝙢? Op Alpha denk je samen na over allerlei inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen meningen en vragen. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet nieuwe mensen, met wie je echte, eerlijke gesprekken aangaat. En het is helemaal gratis!

𝙃𝙤𝙚 𝙬𝙚𝙧𝙠𝙩 𝙝𝙚𝙩? Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

𝙕𝙞𝙣 𝙤𝙢 𝙖𝙖𝙣 𝙩𝙚 𝙨𝙘𝙝𝙪𝙞𝙫𝙚𝙣? Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

Is er meer? Wie is Jezus? Bidden: waarom en hoe? De Bijbel lezen: waarom en hoe? Hoe zit het met de kerk?

Je bent van harte welkom op Alpha. Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend aan tafel gaan? We beginnen op 13 januari!

Opgeven, meer cursus data weten of andere vragen? mail even naar: 𝗮𝗹𝗽𝗵𝗮𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝘀𝗵𝗲𝗻𝗴𝗲𝗹𝗼@𝗴𝗺𝗮𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺

Link naar onze cursus op alpha.nl

Promofilmpje Alphacursus

Terug naar overzicht